Klaar voor Nanjing – Jeugd Olympische Spelen 2014

TeamNL

TeamNL

Het is eindelijk maandag 11 augustus. Ik heb maandenlang uitgekeken naar deze dag, de afgelopen weken keihard getraind om topfit te zijn. En dagenlang af zitten tellen naar dit moment. Het heeft lang geduurd, maar nu is het dan zo ver. Het vertrek naar Nanjing voor de Jeugd Olympische Spelen. 

Vanavond vertrek ik met Alex en Robbie samen met de rest van TeamNL naar China. Met 39 andere sporters (van 12 verschillende takken van sport), coaches, fysio’s, begeleiders, etc. gaan we een lange reis tegemoet. Voormalig Olympisch kampioen judo Mark Huizinga zal ons van 11 t/m 30 augustus begeleiden als chef de mission.

Door alle toernooien die ik het afgelopen jaar heb gespeeld, weet ik dat de concurrentie groot is. Ik heb heel hard gewerkt naar dit onwijs mooie toernooi toe. Het is afwachten of ik boven mezelf zal uitstijgen. Eén ding is zeker, ik ga alles geven wat ik in me heb.

Met Alex op de teamoverdracht

Inmiddels is het al bekend met wie ik de gemengddubbel zal spelen; ik ben gekoppeld aan Andraz Krapez van Slovenië. We hebben nog nooit samen gespeeld, maar de andere koppels zijn ook niet op elkaar ingespeeld, dus dat scheelt. We zullen zien hoe het uit zal pakken!

Als het mogelijk is zal ik jullie natuurlijk zoveel mogelijk op de hoogte houden. Ik weet niet of ik daar op Facebook en Twitter kan, omdat de regering het daar niet toelaat, dus houd mijn website in de gaten :-)

De foto’s op deze pagina zijn van de teamoverdracht. Hier werden we officieel overgedragen aan de chef de mission. Ook kregen we de kleding van NOC*NSF waar we ons de komende weken in zullen bevinden.

Hier stellen wij (Alex en ik) ons voor; dit filmpje werd gespeeld tijdens de teamoverdracht. En klik hieronder voor een interview van mij.Schermafbeelding 2014-08-11 om 00.54.16

Liefs, Alida

2 reacties op “Klaar voor Nanjing – Jeugd Olympische Spelen 2014

  1. Alida,

    Ongelooflijk cool dat je mee mag doen met de jeugd Olympische spelen.
    Heel veel succes komende 2 weken en hopelijk kan je hier het beste van jezelf laten zien en wordt het jouw toernooi.

    Groetjes Danny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *