YOG Fotodagboek van de eerste paar dagen

image

Met de mascotte van de YOG NanjingLeLe!

Maandag 11 augustus stonden we dan op Schiphol, op weg naar China. Dinsdag 12 augustus kwamen we na 10 uur vliegen en 5 uur rijden met de bus aan in het Jeugd Olympisch dorp. Hieronder vind je een aantal foto’s van de afgelopen dagen.

image

Maandag op Schiphol; tijd om in te checken! We zijn zoals je ziet met een grote groep, dus het duurde wel even voordat we allemaal waren ingecheckt. Maar wat hadden we er zin in! Let’s goooo

image

Voor vertrek met chef de mission Mark Huizinga, Alex en Robbie.

image

Met z’n allen (TeamNL) op weg naar ons appartement. Je ziet misschien de vlaggen van Nederland op de achtergrond. Op deze verdiepingen slapen wij. Zelf slaap ik op een kamer met Marit (golf) en Lisa (paardrijden).

IMG_2641

Wat een leuke verrassing! Bij aankomst vonden we deze vlag in ons appartement. Tijdens de teamoverdracht hebben familieleden/vrienden/etc. van het team aanmoedigingen erop geschreven. Zo ook mijn zus, bedankt Lin! :-)

IMG_2649

Het uitzicht in het Olympisch dorp is geweldig. Het is erg modern ingericht.

image

We reizen veel met de bus heen en weer, van het dorp naar de trainingen. Hier zie je een aantal bussen met het Jeugd Olympisch dorp op de achtergrond.

image

Een dag na aankomst, op woensdag, hebben we voor het eerst getraind. Gisteren en vandaag hebben we ook twee keer getraind. Dit is coach Robbie in de trainingshal.

image

Dit is de buitenkant van de wedstrijdhal. Het is leuk aangekleed met de badmintonnende figuurtjes.

image

(Een deel van) de vlaggen van de deelnemende landen op de YOG.

image

Het gebouw waar we elke dag ontbijten, lunchen en dineren. Waar heb je trek in? Chinees, Europees of Mediterraans? De keuze is aan jou!

IMG_2644

Links zie je weer het gebouw waar we dagelijks eten en rechts gewoon een mooi lichtgevend gebouw.

image

Het weer is de afgelopen dagen niet veel anders geweest dan in Nederland; regen, regen en nog eens regen. Je kan niet zonder je paraplu!

Inmiddels is de loting ook al uit van het toernooi. Hier vind je mijn loting. In de singel zal het zwaar worden tegen de geplaatste Thaise speelster. (Zij heeft onder andere de Dutch Open vorig jaar gewonnen) Maar natuurlijk zal ik hard blijven knokken. Als ik in de andere partijen laat zien hoe ik de afgelopen tijd heb getraind, zal ik een kans hebben om deze naar mij toe te trekken. Ik weet nog niet of alleen de eerste in de poule doorgaat, of dat de eerste twee doorgaan.. Ik ga gewoon mijn best doen om zo hoog mogelijk te eindigen en dan zie ik het wel! Ik heb hier nog niet mijn mix getraind, dus ik weet ook nog niet wat ik hier van kan verwachten. Morgenochtend krijg ik de kans om voor het eerst de mix te trainen met mijn Sloveense mixpartner. We zullen wel zien hoe het loopt.

Dit was trouwens de eerste keer dat ik een fotodagboek heb gepost. Ik hoor graag in de reacties of dit jullie bevalt. Alvast bedankt! :-)

Liefs vanuit China, Alida

 

10 reacties op “YOG Fotodagboek van de eerste paar dagen

  1. Hallo allemaal,

    Erg leuk dat jullie de tijd hebben genomen om mijn verslagje te lezen en te reageren op mijn verzoek. Ook super om deze positieve berichten te horen. Heel erg bedankt!

    Groetjes,
    Alida

  2. Hallo Alida, erg leuk om je verslag te lezen en ook erg leuke foto’s. Heel veel succes en dit wordt natuurlijk een fantastische ervaring. Toi toi!

  3. Hey Alida, tuurlijk niets anders dan positieve reacties. Ik volg je al 8 jaar en het is super dat je het wilt delen met andere…. Succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *